Chlapeček je syn zpěvaččina v pořadí druhého vnuka Maxe (24). Marie Rottrová si své nové role prababičky považuje stále více. Těší ji, že má skutečně velkou rodinu, jak si vždy přála. Vnuky má zpěvačka celkem čtyři. K Maxovi ještě Bruna (26), Myla (15) a Rommyho (13).

Poslední dva vnuky od syna Martina (60) nevídá tak často, žijí totiž v Kanadě. Díky práci a velkému klanu má ale nekorunovaná královna soulu stále co dělat a čím se zabývat. A jsou to veselé myšlenky.

I když... občas se přece jen objeví nějaký ten mráček. Jako právě v pondělí. „Teď jsem přišla od paní doktorky, není mi moc dobře, prý nějaká slabší viróza,“ svěřila se zpěvačka. „Snad ji vyřeší kapky, které jsem dostala,“ doufá Marie. Jako nemocná by totiž nemohla jít za svým malým příbuzným.

Hraje celá rodina

Všichni vnuci jsou po babičce velmi muzikální, hrají v kapelách a na koncertech. A nejen oni, hudbě se věnují i Martin (60) a Vítek (58), synové Marie Rottrové. Vítek dokonce dostal v roce 2000 cenu Anděl za píseň Nad stádem koní pro skupinu Buty.

Video
Video se připravuje ...

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií