Posledních několik týdnů neřeší fanoušci Bena Cristovaa a Dominique Alagii snad nic jiného než možný nový vztah, který mezi celebritami měl vzniknout. Ben dokonce o mladé krásce zpívá v jedné ze svých písní:Future wife, manekýna, body jako zázrak, face jak Alagia, unese tě. Trochu Barbie a já trochu Ken. Trochu Sex in the city, když jdem já a Carrie ven,“ zní text písně MMA, ze kterého je jasně patrné, že modelku považuje za atraktivní. Dominique si v klipu k písni i zahrála.

Oba dva se nyní ve stejný okamžik chlubí střípky ze svých dovolených, přičemž oba vyrazili do Dominikánské republiky a podle příspěvků navíc obráží podobné lokality. Příspěvky si navíc často navzájem komentují, čímž spekulace ještě přiživují. K videu v bikinách například Ben Dominique napsal, že je podle něj „bellissima“ neboli italsky krásná. A ačkoli zatím nic nepřiznali, pro rozjitřenou fantazii fanoušků jde o pomyslnou poslední kapku. 

„Nejsi tam náhodou s Dominique Alagiou? I ona tam je.“ „Lidi, neříkám nic, ale Ben je tam s ní. Trochu to prozradili.“ „Nechcete to s Benem už třeba přiznat?“ píší lidé v komentářích pod videem mladé influencerky. 

Dominique se navíc nedávno po třech letech rozešla s influencerem Honzou Michálkem (22) a Ben už dlouho žádný protějšek veřejně nepřiznal, zdá se tak, že případné lásce nic nebrání. 

Video
Video se připravuje ...

Ben Cristovao ověšený stříbrem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií