První operaci prodělal oblíbený zpěvák, který se proslavil díky talentové soutěži Česko Slovenská SuperStar, už v květnu. Tehdy mu v olomoucké nemocnici operovali rameno, zákrok proběhl na výbornou, ukázalo se ale, že bude potřeba ještě jedna operace. „Nakonec nebylo prasklé jen labrum (chrupavka, co drží ramenní kloub na místě), ale i utržený biceps,“ prozradil tehdy zpěvák, kterého čeká druhý zákrok.

„Zítra mě čeká ještě přišití bicepsu zpátky. Mám tu absolutně všechno (dokonce i legendární čaj) a na rozdíl od prvního zákroku se už anestezie nebojím (tolik),“ prozradil Cristovao svým sledujícím, které zároveň potěšil informací, že své vystoupení 2.9. nehodlá rušit, ale poprosil je o jednu velmi důležitou věc.

„Je extrémně potřeba, abyste na mě už neskákali, když si jdete na focení pro obejmutí. Obejmu vás vždycky moc rád, ale na udržení ženy, co skočí do náruče, ta ruka ještě po první operaci bohužel nebyla. Také pravděpodobně asi nebudu v plné síle a budu s rukou ve fixaci a se stojanem na mikrofon, ale věřím, že i tak bude energie šílená,“ dodal z nemocničního lůžka před plánovanou operací, která snad bude na dlouho poslední...

Video
Video se připravuje ...

Ben Cristovao na premiéře Žižky: V obleku ušitém za den! Od Inda! David Turek

Fotogalerie
33 fotografií