Hana Gregorová naskočila do role s nadšením. „Zahrála jsem si babku, co bych tak mohla jiného,“ svěřila se vdova po Radku Brzobohatém (†79), která si pro tentokrát musela odepřít veškeré líčení a jít s kůží na trh. Svou roli ale brala s úsměvem, během natáčení se totiž setkala se samými pozitivně naladěnými lidmi.

Její vnučku si zahrála Natália Germáni a do řeči se Gregorová dala i se slovinským hercem Sebastianem Cavazzou, jenž ji okouzlil. Jediné, co herečce nebylo během natáčení po chuti, bylo tempo místního štábu.

„To, co oni natočili za den, to by u nás bylo hotové za čtyři hodiny. U nich je tak všechno ,maňána‘, ale jinak jsou moc milí a přátelští,“ svěřila se herečka. Nadšený z toho podle ní nebyl ani samotný režisér. „S režisérem Vojtou Moravcem se točilo fajn, znám ho léta a ta práce byla skvělá, ale je pravda, že to chorvatské líné tempo moc nedával. Všichni měli čas a bylo štěstí, že dováželi oběd na plac, protože si myslím, že kdyby ten oběd byl stylem, že se někam jede, tak už je nedají dohromady,“ dodala se smíchem Gregorová. 

Video
Video se připravuje ...

Hana Gregorová na premiéře syna Ondřeje: Co prozradila o jeho třetí svatbě? Markéta Reinischová

Fotogalerie
50 fotografií