„Včera v sobotu večer se nám po nádherném porodu narodil náš syn Vincent Vojtek. Velmi děkujeme Porodnici Bulovka, jmenovitě porodní asistentce Veronice Kamarádové,“ vyjádřil svůj vděk herec na instagramu.

„Děkujeme za nádherný, vstřícný a velmi respektující porod. Děkujeme naší dule Jitce Čejkové za neuvěřitelnou pomoc, klid a napojení. Děkujeme holkám z Porod je krásný za opětovnou přípravu a hlavně… děkuji Tobě, Peti,“ pokračoval Vojtek v děkování a nezapomněl samozřejmě ani na svou druhou ženu Petru Vojtkovou (36, za svobodna Vraspírovou), rovněž muzikálovou herečku a zpěvačku.

„Bylas neuvěřitelná, úžasná a byli jste s Vincentem nádherný tým. Moc vás miluju. A děkuji tam nahoru za dar mít další zdravé dítě. Jsem vděčný,“ dodal Roman známý například z Vyprávěj. S Petrou už mají doma synka Nathaniela (3). Další dva potomky má pak Vojtek z prvího manželství - dceru Editu (13) a syna Benedikta (8). 

V taneční show StarDance přitom Vojtek tančil již v roce 2006, kdy ještě neměl dítě ani jedno. Tehdy soutěž s Kristýnou Coufalovou vyhráli a ještě letos Roman na vše rád vzpomíná. Dokud to stav Petry dovoloval, byli se i na jednom z přímých přenosů na Výstavišti podívat. Finále letošní řady ale propásl z těch nejkrásnějších důvodů...

Video
Video se připravuje ...

Historicky první vítěz StarDance Vojtek: Základní kroky už neumím! Blesk TV

Fotogalerie
65 fotografií