Obě holky přišly podpořit svou maminku na křest její knihy Mámy u plotny, kterou napsala společně s kolegyní a kamarádkou Petrou Špindlerovou. Kromě dcer na křest zavítalo i staré složení kolegů z někdejšího primáckého pořadu Rodinná pouta, tedy Jan Révai či Zdena Žádníková. 

Plánková má starší osmnáctiletou dceru Agátu ze vztahu s hercem Romanem Štolpou, mladší dvanáctiletou Julii pak s exmanželem Danielem Častvajem. Kromě slavnostního křtu se dámy mohou těšit na společně strávený čas o vánočních svátcích. 

„My tři s holkama budeme spolu, ještě s babičkou. A pak budou různě přejíždět k tatínkům. Je to tak každý rok, máme se rádi, dohodli jsme se tak. Holky jsou navíc velké, takže jim nebudeme nic přikazovat a nakazovat. Můžou se rozhodovat samy. Zatím chtějí být s mámou, tak toho musím využít,“ svěřila se Super.cz herečka s tím, že to bude dámská jízda. V jejím životě žádný nový muž zatím není. 

Na křtu nemohly chybět ani děti Petry Špindlerové. Ta se pro změnu pochlubila synem Kryštofem (17) a dcerou Kristýnou (15). 

Video
Video se připravuje ...

Markéta Plánková si v Půlnoční zpovědi zažije horor. FTV Prima

Fotogalerie
28 fotografií