Zdá se, že Vincent Navrátil už není sám. „Sorry, nejsem gay, ani single. Nedávejte unfollow, dávejte like. Jsem happy, tak buďte happy se mnou,“ napsal syn Veroniky Žilkové ke snímku, na kterém mu dělá společnost krásná usměvavá brunetka.

Pod jeho příspěvkem se okamžitě strhla lavina komentářů, ve kterých převažují hlavně ty pozitivní. „Takhle krásná a přirozená slečna se už nevidí. Opravdu klobouček,“ napsala například Vincentovi jedna z jeho sledujících. „Hodně štěstí a buďte happy co nejdéle,“ popřála další z jeho fanynek. Některé ale daly jasně najevo, že jim jeho poslední příspěvek zlomil srdce. 

Syn Veroniky Žilkové už začínal působit jako věčně svobodný mládenec. „Hledám ji, hledám ji, až o ni zakopnu, tak ji najdu. Doufám, že ji najdu,“  nechal se Vincent slyšet ještě letos v létě. „Chci, aby byla moje partnerka plnohodnotná ve všem. Tím pádem prostě na ni mám vysoký nároky, ale stejně takový nároky mám na sebe,“ vysvětloval, co stojí zatím, že je stále single. Snad tedy konečně našel vše, co hledal…

Video
Video se připravuje ...

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty? Petr Macek

Fotogalerie
43 fotografií