Zatímco Simoně stačí plavky a šaty, její mladší syn Bruno (11) trval na tom, že si s sebou vezme svůj rybářský prut. A hned po příletu šel na lov a byl úspěšný. 

„Je neuvěřitelné, co má tenhle kluk v sobě, na jedné straně absolutní odhodlání a nevzdá se, i kdyby na tu rybu měl čekat forever, v dešti, zimě, kdekoliv.., následně úplnou lásku a něhu, když rybu chytí, opatrně vyndá háček, políbí, pustí a řekne jí něco hezkého na cestu, a je jedno, jestli je to Labe v úplné kose, nebo v teple u moře. Dokáže hodiny čekat a spekulovat, jak na to. Ta vášeň je neuvěřitelná... jen nevím, kde se tato vášeň pro ryby v naší rodině vzala,“ okomentoval úlovek syna Karel

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Velkým vzorem pro malého lovce je jeho strýc Jakub Vágner, který je celosvětově uznávaným rybářem, a když nedávno představoval dětskou knihu, tak právě Bruno ji křtil.

Zatímco Vágner se všemi svými syny, kromě Maxe a Bruna je s nimi i jeho nejstarší potomek Karel, kterého má z předchozího vztahu, dovádí ve slané vodě, Simona se kochá a vystavuje svoje křivky. Každodenní běhání jí dělá dobře, protože má postavu jako lusk. 

„Jo, miluju teplej písek, dlouhý pláže, šum moře, slanou kůži a vůni oceánu. Nechybí mi lyže, zasněžené hory ani třívrstvé oblečení,“ provokuje Krainová v červených bikinách.

Fotogalerie
73 fotografií