Udržet malé dítko v posteli není nic jednoduchého. O to těžší to má Monika Bagárová, která dceři musí dávat dýchat pomocí inhalátoru. Zpěvačka si s tím zpočátku nevěděla rady, malá dcerka nechtěla s inhalátorem příliš spolupracovat. To se ale naštěstí změnilo.

„Strašně moc z vás mi poslalo rady, videa, jak na to, aby to šlo dětem lépe. Děkuji vám za to. Ráno jsem pustila Rumince jedno z videí, kde je inhalátor kočička a hned to začala vnímat jinak,“ pochlubila se Bagárová tím, jak už Ruminka pěkně a ochotně dýchá s inhalátorem. A bacil skočil už i na samotnou Moniku, takže se nyní v posteli kurýrují obě dvě.

Problémy s dechem řešila Monika se svou dcerkou už v šestinedělí. 

„S Ruminkou jsem zažila párkrát pohotovost, když byla maličká a nikdy nezapomenu, když mi v šestinedělí na pohotovosti po tom, co plakala 4 hodiny v kuse, řekla jedna paní doktorka, že to nic není, že ona je jen uřvaný dítě. Neměla jsem sílu jí cokoliv říct, byla jsem vyčerpaná máma, která měla strach o své první miminko, v pyžamu a v papučích. Byla jsem nejvíc šťastná, že tam byli moji rodiče, kteří slušně paní doktorce řekli, ať nás pošle na ORL a ultrazvuk bříška,“ svěřila se s nepříjemným zážitkem Bagárová.

Nakonec se důslednost vyplatila a na ORL se přišlo na to, co holčičku trápí. „Malá měla problém v krčku, špatně se jí dýchalo, často se při kojení zakuckávala, až dusila. Měla jsem strašný strach s ní být sama a kojit. Dlouho jsem ji měla různě zvýšenou, kojila jsem ji skoro vsedě. Do půl roku vše správně srostlo, posílilo se a je z ní zdravá holčička. Nenechte se nikde odbít,“ přiznala zpěvačka s tím, že raději bude otravná matka, než aby něco zanedbala. 

Video
Video se připravuje ...

Bagárová skrývá bříško: Pravda o těhotenství s Leonem! Markéta Reinischová

Fotogalerie
56 fotografií