V úterý večer totiž Honza veřejně prohlásil: „Jirka je doma, není mu dobře. Teď jsem volal rychlou s doktorem, protože je na tom tři dny špatně. Je celý oteklý. Uvidíme, až přijede lékař. Tři dny jen leží a je oteklý, vůbec neotevře oči.“ Tak zněla jeho slova pro server zivotvcesku.cz.

Když ale deník Aha! Krampolovi zavolal, dočkal se na první poslech docela rozumného vysvětlení, co se vlastně mohlo stát. „Já jsem nikam nechodil, protože nejezdil výtah. A není pravda, že jsem nejedl, já jsem se právě přejedl a měl jsem na sebe vztek,“ řekl Aha! herec. Oteklé oči měl prý z alergie. „Už je to dobré. Měli by mě pustit,“ potvrdil zmatečně s tím, že nechápe, proč jeho kamarád blázní.

Otázkou ale zůstává, zda Krampol mluví pravdu, zda nechce kvůli zprávám o špatném zdravotním stavu přijít o pracovní zakázky. Že není úplně v pořádku, totiž hercovo okolí vnímá už delší dobu.

Chce umřít?

Krampolův kamarád také médiím tvrdil, že chce Jiří umřít s tím, že právě toto mu řekl do telefonu. Těžko říci, co všechno se herci, jenž v roce 2020 přišel o manželku Haničku (†59), honí v těchto zasněžených a mrazivých dnech hlavou.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol vyvedl svou múzu Kateřinu: Na některé věci jsem ješitný! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií