Se známým hercem, bavičem a moderátorem to je prý nahnuté. Podle jednoho z jeho blízkých přátel u něj v úterý 5. prosince odpoledne zasahovala záchranka. „Teď jsem volal rychlou s doktorem, protože je na tom tři dny špatně,“ uvedl pro web zivotvcesku.cz Krampolův kamarád Honza, který je zdravotním bratrem v Nemocnici Na Františku a o moderátora pečuje už dvanáct let.

Jirka je doma, není mu dobře. Teď jsem volal rychlou s doktorem, protože je na tom tři dny špatně. Je celý oteklý. Uvidíme, až přijede lékař. Tři dny jen leží a je oteklý, vůbec neotevře oči. Nemohu s ním být celou noc a trnout strachy. Vždy jsem ho poslal do Nemocnice Na Františku, ale teď je oteklý, je mu špatně, stěžuje si, že chce umřít,“ popsal dramatické chvíle Jan.

Informace potvrdila i Bubílková

Informace o tom, že u Krampola museli zasahovat zdravotníci, potvrdila i jeho kolegyně moderátorka Zuzana Bubílková(71). „Honza je zdravotní bratr, on se o něj stará a vždy mu zavolá sanitku, když je potřeba,“ potvrdila věrohodnost tvrzení Krampolova ochránce.

Krampola trápí zdravotní problémy

Tento rok to přitom není zdaleka poprvé, kdy musel známý moderátor pořadu Nikdo není dokonalý vyhledat pomoc lékařů. Teprve v listopadu byl propuštěn po hospitalizaci v nemocnici, kde ležel s podezřením na zápal plic i kvůli problémům s přetrženými vazy v koleni.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou Matyáš Janíček, Lukáš Červený

Fotogalerie
58 fotografií