Vašek se přirovnal k Sylvestru Stallonovi, který je rovněž otcem tří dcer. Z druhého manželství s Gabrielou Dvořákovou (35) má Terezku (8), s třetí ženou Eliškou dvě holčičky Elišku (3) a Aničku. 

Nedávno jsme si s Eliškou říkali, jak nám ty holky rychle rostou a za pár let se nám bude po prckovi stýskat. A tak by nebylo špatné mít ještě další dítě, třeba toho Vašíka. Bohužel stejně vím, že to zase bude holka, ale mně to nevadí. Hlavně že bude zdravá, jako všechny naše děti,“ překvapil zpěvák, který je jednou z tváří kalendáře Nadace Anežka. 

Video
Video se připravuje ...

Vašek Noid Bárta (43) pokračuje v plození: Po třech dcerách bude Vašík? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Když mi Míša nabídla, zda bych do toho šel, ani na chvíli jsem neváhal. Za prvé ji a jejího manžela beru jako svou rodinu a za druhé si uvědomuji, že mít zdravé děti je zázrak a obrovské štěstí. Mrzí mě, že Míša má nemocnou dceru, ale to jakou péči a lásku jí dávají, je neuvěřitelné,“ řekl Blesku Bárta. Autorkou kalendáře je zpěvačka Michaela Gemrotová, která na základě postižení své dcery založila nadaci. 

Noid příští rok oslaví 20 let na hudební scéně koncertem v pražské hale O2 universum. „Už mohu prozradit, že jedním z hostů bude Bára Basiková a Jiří Pavlica s cimbálovkou,“ usmívá se zpěvák.  

Fotogalerie
50 fotografií