Slavný pár českého showbyznysu, Václav a Eliška Bártovi, k sobě hledal cestu poměrně složitě! Seznámili se totiž v době, kdy byli oba zadaní s někým jiným. „Poznali jsme se v divadle. Jako devatenáctiletá jsem nastoupila do Karlína jako baletka a o šest let později tady sedím jako paní Bártová. Byla jsem mladá tanečnice po škole, Karlín byl pro mě neuvěřitelnej svět...,“ vyprávěla krásná Eliška.

Mladá baletka hned po škole

„Já jsem si jí okamžitě všiml. Bylo to na Aidě. Šla tam takovou přehlídku v krásných šatech, okamžitě jsem se do ní zakoukal. Akorát že jsem byl ještě poprvé ženatej, pak ještě podruhý ženatej…,“ doplnil svoji třetí ženu Noid.

Navzdory jiným vztahům je to k sobě ale pořád táhlo. „My jsme si byli vždycky blízcí. Měli jsme společné názory, poslouchali jsme stejnou hudbu. Přátelili jsme se, ale byli jsme zadaní. Pak jsme byli nezadaní a přišla otázka, kdy už spolu budeme chodit? Já řekla, že jo, a od té doby jsme spolu,“ popsala Eliška zlomový okamžik.

Video
Video se připravuje ...

Bártovi popsali, jak se vlastně seznámili. FTV Prima

„Rozvedl jsem se podruhé, přišel jsem do divadla a Eliška procházela kolem a já se jí zeptal, kdy se rozejde a kdy půjdeme na rande. Ona mi řekla, že je čerstvě rozejitá, šli jsme na rande a od té doby jsme spolu,“ dodal Noid s tím, že jeho třetí manželství je idylické.

Na hádky mají vlastní recept

Na zvládání konfliktů mají totiž vlastní osvědčenou metodu. „My se nehádáme vůbec. Našli jsme recept na vztah, kdy jeden z nás uhne, když cítí, že by se mohlo něco stát. Dáme si prostor tři až pět minut v klidu, negativní energie opadne. A díky tomu se nehádáme,“ říká Noid, který aktuálně dělá tlustou čáru za muzikály.

Konec s muzikály!

„Po dvaceti letech pomalu s muzikály končím. Poslední, co mi zbývá, je Jesus Christ Superstar, kterého se jen tak nevzdám. Ale nic jiného už nastudovávat nechci. V nejlepším se má přestat a já nechci hrát dědečky, kteří drží někde flašku,“ říká Noid.

S fanoušky se bude setkávat už jen na koncertech. „Máme galakoncert s Orchestrem Karla Vlacha, 13. prosince v Kongresovém centru. Já s nimi hraju moc rád a hrozně mě to baví. Bude to hezký zážitek, bude to naše druhé gala. Po tom prvním, na jaře, byli lidi nadšení. Snažíme se orchestr zmodernizovat, aby to nebyl ten, který znáte z Televarieté, ale děláme současnější písničky nebo starší hity v moderních aranžích,“ těší se na svůj letošní největší koncert Noid. Celý rozhovor sledujte v úterý ve 21.35 na Primě.

Video
Video se připravuje ...

Jaké má Noid plány s Orchestrem Karla Vlacha? Nuda to nebude! FTV Prima

Fotogalerie
50 fotografií