Sice není rád před objektivy, ale v případě focení pro knihu Bylo nebylo ve vodní říši s fotografkou Lucií udělal Václav Noid Bárta výjimku. Zpěvák s fotografkou spolupracoval již na několika projektech, z nichž dva se odehrávaly právě pod vodou. Šlo o videoklip Tiché vody Evy Burešové (29) a focení s manželkou Eliškou Bártovou (32), když byla těhotná. Noid tedy věděl, že bude s výsledkem spokojen, a tak kývl i na tenhle projekt.

Dcery ho nepoznaly

„Prince jsem fotil asi poprvé,“ prozradil Blesku Václav. Když se dcerkám Elišce (2,5) a Aničce (1) ukázal, nejdřív ho nepoznaly. Pak se jim ale začalo líbit, že mají tatínka prince a maminku princeznu. Původně se pod vodou měli fotit všichni čtyři, to se ale nepodařilo. Malinká Anička už totiž potřebovala odpolední spánek, a tak byla mrzutá.

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bártová: Se na den stala princeznou Šehrezádou. Šárka Stejskal

Prokletá Šeherezáda

Noidova manželka si už už myslela, že je pohádka o princezně Šeherezádě prokletá. Focení se totiž neustále odkládalo. „Už to bylo naplánované 3x a vždy jsem byla těhotná, takže konečně se to povedlo a doufám, že Šeherezáda není nějaká zakletá, že třeba nejsem těhotná znova,“ zalekla se Eliška. „Ne, myslím, že těhotná nejsem,“ dodala pak. Pohádkové focení do knihy už mají za sebou i další známé tváře, jako například Patricie Pagáčová (34) nebo sexbomba Bára Mottlová (36).

Fotokniha plná pohádek

Fotografka Lucie si přála mít děti a nepodařilo se jí to. A tak si alespoň vymyslela pohádky, které by chtěla, jednou, svým dětem číst. Napsala příběh holčičky Stely, která se zrodí z mořské pěny a čte si knihu s pohádkami. „Už v tom mám tak milion,“ prozradila o projektu, který trvá již 7 let, fotografka.

Video
Video se připravuje ...

Václav Noid Bárta: Poprvé v roli prince! Šárka Stejskal

Fotogalerie
28 fotografií