Michaela za 12 let přivedla na svět šest dětí! „Klidně bych jich měla deset, ale poprvé říkám, že šest jich už stačí. Tolik lásky, kolik mi dávají, je neskutečné a nabíjí mě to. Zároveň přiznávám, že je to náročné. Marvík je hrozně hodné dítě, nepláče, spí, ale všechny moje děti vyžadují pozornost a péči,“ přiznala Blesku manželka hokejového brankáře Alexandera Saláka.

Pro Sašu je poslední syn prvním dítětem, o kterého se stará od narození. V minulosti byl aktivním hráčem, takže to ani nešlo. Konec kariéry ještě oficiálně neoznámil, ale jsem si jistá, že už se k hokeji nevrátí,“ tvrdí Míša, která s novorozeným chlapečkem přišla do prodejny s dětským oblečením.

Video
Video se připravuje ...

Šestinásobná máma Michaela Salák: Konec s rozením i s hokejem! Markéta Reinischová

U nás je to tak, že se kvalitní věci dědí. Takové ty obyčejné za pár korun, co už posloužily, vyhazuji. Na druhou stranu jsem typ, co nehromadí oblečení, ale pořád třídí,“ netají se šestinásobná maminka.

Rodina žije ve velkém domě, který má tři patra a několik pokojů. „Děti mají pokojíky po dvou, ale je jasné, že jednou bude potřeba ještě větší. Máme hospodyni, která nám hodně vypomáhá. Jinak vše zvládám sama, ale opravdu je toho moc,“ říká Michaela.

Fotogalerie
28 fotografií