Když na úvod mistrovství zazpívala hymnu šampionátu kapela Kabát, asi si všichni mysleli, jak se pořadatelé našim hokejistům trefili do vkusu. Je sice známo, že v kabině občas kvůli Tomáši Plekancovi zazní nějaká ta píseň od Lucky Vondráčkové, ale tak nějak se předpokládá, že drsní hoši fandí drsné muzice. 

A ono ne! Přinejmenším opory naší obrany jsou romantické duše, které neposlouchají žádný metal, ale písničkáře Tomáše Kluse a kapelu Kryštof. Saša s Michalem se u písně Cesta pěkně rozparádili a dokázali, že si sami ze sebe umí udělat legraci. 

Jejich karaoke video zveřejnila na svých facebookových stránkách samotná kapela Kryštof. „Vždycky jsme si mysleli, že hokejisti si zpívají jiné věci, ale po nádherném zápase s Finy nás překvapil Michal Jordán a Saša Salák tímto videem :). Kromě zpěvu a vynikajícího dramatického projevu jde vidět, že se klukům spolu dobře i bydlelo a mají se rádi,“ napsali k tomu Kryštofové s tím, že se nejedná o žádnou partyzánskou akci a reprezentanti jim klip dovolili zveřejnit.

A my se přidáváme, protože o tohle zkrátka nemůžete přijít:

Vždycky jsme si mysleli, že hokejsti si zpívají jiné věci, ale po nádherném zápase s Finy nás překvapil Michal Jordán a Saša Salák tímto videem :-) . Kromě zpěvu a vynikajícího dramatického projevu jde vidět , že se klukům spolu dobře i bydlelo a mají se rádi. Video nám dovolili zveřejnit takže moc děkujeme a příští rok to zlato kluci :-)))))Richard Krajčo

Posted by Kryštof on 18. květen 2015