Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brutální vražda za bílého dne: Královnu narkomanů zastřelili nájemní vrazi!

Autor: lim - 
27. října 2023
21:03

Nejméně dva nájemní vrazi vypálili sedm výstřelů na známou infulencerku, která seděla ve svém autě v chilském Padre Hurtado. Útočníci auto záhy ukradli a později ho policisté nalezli v plamenech o několik ulic dál. Mrazivý okamžik natočil náhodný svědek.

Maskovaný útočník zahájil palbu na známou influencerku Sabrine Duranovou. Útočník vypálil přesně osmkrát. Auto, ve kterém žena mířila do nehtového studia, vrazi následně použili k útěku.

Influencerka a maminka jednoho dítěte po převozu do nemocnice na následky svého poranění zemřela. Na sociálních sítích vystupovala pod přezdívkou „La Ina“. Podle serveru The Sun se ji také přezdívalo „Narco Queen“. Sabrina měla před smrtí necelý půlmilion sledujících.   

Přezdívku „Narco Queen" si údajně vysloužila z důvodu podezření z dodávání, distribuce a obchodování s konopím, kokainem a MDMA. Podle dostupných informací měla udržovat vztah s vůdkyní známého klanu Antonellou Marchantovou, která je od roku 2021 odsouzena k 15 letům vězení.

Policie sdělila, že po útočnících stále pátrá a domnívá se, že její vražda může souviset s vyřizováním účtů mezi konkurenčními gangy.

Video  Agresor napadl strážníka v Břeclavi, ten ho postřelil, policie hledá svědky.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

kamil capka ( 28. října 2023 06:59 )

No čtu, že to byla fetka a prodávala fet. To máme k vůli takové brečet ???

Th0r_z_h0r ( 28. října 2023 00:30 )

Maminka 🤣 Jak souvisi, ze mela ditestim co se stalo a co delala? Kvuli cemuz ji zabili? Kvuli autu zjevne ne, kdyz ho zapalili. Nj maminka 🤣👍

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání