Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hrůza v přímém přenosu: TikTokerka odhalila děsivou alergickou reakci na obličeji!

Autor: hpe - 
18. října 2023
15:30

Místo toho, aby se zajímala o svůj zdravotní stav, rozhodla se influencerka Shiva Sewlalová situace využít k tomu, aby si nahnala čísla a svou cestu na pohotovost natáčela. Alergická reakce, která jí dočasně zohyzdila obličej, by rozhodně neměla být brána na lehkou váhu. Doktor pak dívce na pohotovosti pořádně vynadal a informoval ji o důležitosti epi pera, která potlačuje důsledky alergie.

Sdílení zdravotního stavu není pro Shivu z Kapského města vůbec cizí. Ba naopak! TikTokerka si na sociálních sítích nahnala statisíce sledujících, kteří po obdobném obsahu přímo baží. Na svém profilu prezentuje různé okamžiky z života a skrze ně se snaží šířit povědomí o problémech a komplikacích spojených s ekzémem a 40 alergiemi, kterými trpí.

TikTok video, ve kterém dokumentuje svůj nedávný zážitek, uchvátil internet a má neskutečných 22,9 milionu zhlédnutí, uvedl web New York PostNa záběrech je vidět, že Shiv má velmi nateklý obličej plný modřin. Sledující si z influencerky v komentářích dělali legraci a vysmívali se tomu, že se dívka natáčela místo toho, aby se starala o své zdraví. 

Ve videu pak dívka hovoří o tom, že přes veškeré fyzické příznaky necítila skoro žádnou bolest. Nebyla si ani vědoma, že by snědla cokoliv nebezpečného. Z toho důvodu váhala, zdali se do nemocnice vůbec vydat. Zhoršující se stav ji k tomu ale nakonec donutil.

Přestože poté zamířila do nemocnice, neudělala to nejpodstatnější. Neinjektovala si totiž epinefrin, neboli adrenalin, který se má v takovýchto případech okamžitě aplikovat. Doktor ji o této nedbalosti poučil a tvrdil, že EpiPen pero je nutné použít pokaždé, když má člověk takto masivní alergickou reakci. 

Momentálně je její stav výrazně lepší. Dívka si akorát musela na dlouhý list alergií připsat další položku - arašídy. Nemůže se prý dotknout ničeho, v čem se nachází, byť jen stopově. 

 

diskutujici ( 19. října 2023 10:18 )

Konečně odhalila svou pravou tvář. Kdo se na ty Photoshopy má pořád dívat?

Celebrity-chachacha ( 19. října 2023 08:56 )

Tiktokeři mají tik🧠

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání