Anežka, která přišla na svět koncem května 2021, utrpěla ještě v Michaelině bříšku krvácení do mozku a dodnes má následky - trpí spastickou triparézou (ochrnutí tří končetin). Jen díky obrovské dřině a finančním prostředkům, které její rodiče mají, dělá obrovské pokroky. 

Vždy jsem si sama uměla vydělat slušné peníze, ale bez manžela bych takovou péči a léčbu Anežce dopřát nemohla. Opravdu je to finančně velmi náročné, denně  to jsou cvičení, reflexní terapie, masáže, protahování atd. atd. atd. ... je toho moc. Anežka dře jako kůň, ale pokroky jsou velké,“ svěřila se Blesku Michaela, která společně s manželem založila Nadační fond Anežka, který pomáhá zajistit finance těm, kteří nemají takové štěstí jako oni. 

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Gemrotová: Strach o postiženou dceru (2,5)! Jakýkoliv úraz by byl fatální Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Momentálně je na tom naše dcera opravdu dobře, chodí, mluví a hodně čte. Je to taková rozumbrada, která od rána do večera mudruje. Akorát teď netráví čas venku, protože riziko úrazu je obrovské a jakékoliv zranění by znamenalo přerušení fyzioterapií, a to by byl konec. To, co všechno doposud dokázala, by se zastavilo a zhoršilo,“ strachuje se zpěvačka, která se před třemi roky provdala za podnikatele Jiřího Štiku. „Moje mamka před lety upadla na ledovce a dodnes z toho má následky, a to je zdravá. Takže strach o dceru je na místě,“ dodala. 

Michaela dělá všechno proto, aby se stav jejich dcery zlepšoval, buduje nadaci a věnuje se i své pěvecké kariéře. Momentálně vystupuje v muzikálu Vánoční zázrak. 

Fotogalerie
37 fotografií