Jitka Asterová si své soukromí střeží. Nejenom svoje, ale i svých dospělých dětí Anny (29) a syna Adama (23), kteří s ní žijí v jednom činžovním domě. Zatímco Anička je už roky součástí showbyznysu, protože je herečka, její mladší bratr sporadicky dělá garde své slavné mamince.

„Nejsem tady tak úplně náhodou, mám také tak trochu zkušenost, nikde to moc neventiluji, ale můj syn Adam potřeboval také po narození pomoc a hodně jsme rehabilitovali také Vojtovou metodou. Chtělo to hodně trpělivosti, takže já jakmile se dozvím o nějaké takovéto události, tak to velmi ráda podpořím,“ překvapila na představení Nadace Anežka herečka.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Asterová (63): Dcera Anna odhalila její pravou tvář! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

O tom, co se při porodu stalo, se jí moc nechce mluvit. „Vzhledem k tomu, že je to citlivé téma a já jsem ho nikdy neodkrývala, tak nebudu to úplně specifikovat, ale stala se nějaká malá chyba při porodu a museli jsme rehabilitovat s rukou. A dělali jsme Vojtovu metodu. Mám s tím opravdu zkušenosti. Myslela jsem si, že nikdy s tímto zkušenosti mít nebudu, ale byla jsem velmi trpělivá, i moje rodina a ta práce se opravdu vyplatila. Pamatuji si, co jsem tehdy prožívala. Dívala jsem se do kočárků na děti, na jejich ručičky, jestli mají všechno v pořádku. Takže od té doby už neberu jako samozřejmost, že se nějaké dítě narodí zdravé. A ta práce a ta trpělivost se opravdu vyplatila.

Naštěstí vše, co jí lékaři doporučili, zabralo a Adam ruku rozhýbal. Dnes je to mladý a úspěšný muž, který podniká v gastronomii.

Fotogalerie
69 fotografií