Jaro už naplno opanovalo Česko, a tak Gábina tráví spoustu času na své zahradě, ze které vytváří květinový ráj. Ale ne vždy je každý den bez trablů. A nekteré hraničí s infarktovými stavy! Její syn si totiž přivodil zranění.

Chtěla jsem tu nejdřív sdílet včerejší krásný den... Dnešní den jsme začali něčím tak šíleným, že jsem v telefonu hledala maximálně nejbližší úrazovku. Na to, jak to hrůzně vypadalo, je to nakonec naštěstí v pořádku. Jedna vteřina a jeden krok do prázdna na schodišti.

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Mohlo to dopadnout všelijak. Naštěstí ‚jen‘ boule a modřiny, ale budou ještě nějakou chvíli bolet. Velikonoční lízátko je nejlepší první pomoc. Cokoliv pro tenhle statečný úsměv,“ svěřila se na sociální síti vyděšená Lašková. 

Chlapeček má na čele chladivý obklad, který zmirňuje bolest a otok. Ale roztomilý úsměv jasně ukazuje, že vše zlé je pro něco dobré. Příště si na schodech dá větší pozor. Určitě to není poslední karambol nebo boule, co bude mít. Je to kluk neposeda a s tím se jeho maminka bude muset smířit. 

Fotogalerie
45 fotografií