Oblíbený pořad se pravidelně natáčí v pražském divadle Semafor a vysílá se pak v pátek večer na prvním programu České televize, přičemž repríza bývá hned další den.

Jenže teď rutinu cosi narušilo. „Natáčení pořadu Všechnopárty se dnes 28. 11. 2023 z důvodu nemoci ruší. Velmi děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace,“ objevilo se na stránkách Semaforu.

Není divu, že fanoušci se hned začali obávat o moderátorův zdravotní stav. Ostatně i Česká televize následně Blesku potvrdila, že ke zrušení natáčení došlo z důvodu nemoci Karla Šípa. Ovšem jedná se prý jen o tento týden, a tak se dalo předpokládat, že půjde třeba jen o běžnou virózu, případně něco obdobného, kdy rekonvalescence netrvá příliš dlouho.

To nakonec potvrdil i sám bavič. „Dobrý večer, bohužel. Skolila mě viróza. Včera jsme ještě natočili silvestrovský speciál. Dnes už jsme museli natáčení zrušit. Toť vše,“ uvedl pro Blesk Karel Šíp.

Nezbývá než doufat, že se Šíp skutečně zase brzo uzdraví a natáčecí pauza se neprotáhne. Každopádně není to poprvé, co bylo natáčení přerušeno, pauzu jsme zažili například i za covidu. První díl Všechnopárty vznikl již v roce 2005.

Video
Video se připravuje ...

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72): Emotivní slova o kamarádovi David Turek

Fotogalerie
33 fotografií