Všechnopárty patří mezi klíčové pořady ČT, její výroba ale není vůbec levná. Proto se Šíp letos podle zdrojů z televize bál, aby ji veřejnoprávní televize takzvaně nezařízla. To se nakonec, i přes nedávné turbulence ve vedení Kavčích hor, nestalo. „Ano, budu dál natáčet. Půjde už o osmnáctou sezonu,“ potvrdil podpis smlouvy Šíp s tím, že nové díly natočí začátkem září.

Opět Semafor

A stane se tak opět v pražském Semaforu, kde Všechnopárty vzniká od svého začátku v roce 2005. První rezervované termíny má Šíp a jeho štáb na 4. a 5. září. „Hosty teprve dolaďujeme,“ dodal moderátor, jehož během léta čeká odpočinek v milovaném Řecku.

Stejný honorář

Za jeden díl oblíbené talk show bude od září brát stejně jako v posledním roce, za napsání scénáře a moderování dílu Všechnopárty dostane dohromady cca 135 000 korun. Zatímco v minulých letech ČT Šípovi honorář několikrát zvýšila, tentokrát ke zvýšení odměny nedošlo...

Jezdí i na turné

Na podzim nečeká Šípa jen natáčení televizního pořadu Všechnopárty, ale také pokračující turné po Česku s pořadem Minipárty. V něm baviče zpovídá herec ze seriálů Slunečná a Ordinace v růžové zahradě Jiří Bláha (36). První zastávka je po prázdninách čeká 7. září v Plzni.

TýTý se líbí

Pustit Všechnopárty by se České televizi nevyplatilo. I reprízy mají obrovskou sledovanost a téměř každý pátek mezi diváky vítězí. Hned pětkrát přebíral Šíp cenu TýTý coby osobnost televizní zábavy a Všechnopárty se stala třikrát pořadem roku.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková Kerestešová porodila. A Šíp podlehl nečekané konkurenci. Blesk TV