Herečka Jana Nagyová, kterou si milovníci pohádek oblíbili jako křehkou princeznu Arabelu ve stejnojmenném seriálu, nalezla partnerské štěstí až po třetí veselce. Společně s manželem, po němž přijala příjmení Pulm, vychovávali jak její dva potomky z předchozího manželství, syna a dceru, díky nimž je dnes Nagyová dvojnásobnou babičkou, a také společného potomka, dcerku Sophii-Emmu (22), se kterou se herečka, jež naposledy zazářila ve snímku Dvě slova jako klíč, rozhodně nenudí.

Tato dívka se totiž například v magické datum 20. 2. 2022 provdala – a to ve velmi netypických černých svatebních šatech. Její maminka k tomu ale tehdy přistupovala velmi laxně. „Oba jsou ještě velmi mladí. Je to jejich první velká láska,“ okomentovala sňatek Sophie-Emmy pro slovenský deník Plus7dní dáma bez většího nadšení s tím, že jí tento životní krok nijak nerozmlouvala. „Je přece dospělá, sama musí vědět, co chce, a my jí nemůžeme bránit.“

Video
Video se připravuje ...

Arabela Jana Nagyová plnila sny: Komu a proč? A proč přišla ke Krausovi bosa? Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Daleko více ji však nyní potěšilo, že její nejmladší dcera získala na německé Exponential University of Applied Sciences (což přeloženo do češtiny znamená Exponenciální univerzita aplikovaných věd) nejenom bakalářský titul, ale rovnou i cenu pro nejlepšího studenta oboru digitálního podnikání. Společně se svým mužem Tonym, jenž je o 13 let starší než ona, neskrývala Jana na sociální síti svou upřímnou radost z dceřina obrovského úspěchu.

„Krásné okamžiky. Čisté emoce. Pýcha. Má pýcha a pýcha mého manžela. Pýcha rodiny. Ty slzy. Úsměv. Objetí. Srdce pulzuje.“ Těmito slovy plnými lásky popsala fotky a videa, na nichž hrdě pózuje s dceřiným diplomem i svírá Sophii-Emmu ve svém náručí. „Nechte své emoce volně běžet… Osvobozuje to. Dělá nás to šťastnými. Otevírá naše srdce,“ pokračovala u dalšího příspěvku, který opentlila dojemnými hashtagy „mateřské štěstí“ či „láska matky a dcery“.
Fotogalerie
53 fotografií