Herečka Sarah Jessica Parkerová, známá svou ikonickou rolí sloupkařky Carrie Bradshawové v kultovním seriálu Sex ve městě, je živým důkazem toho, že věk není překážkou pro šarm a eleganci. Když zamířila do Theatre Club Fall Benefit v New Yorku, oplývala tak mladistvým elánem, že by rozhodně nikdo netipoval, že za necelé dva roky z ní bude šedesátnice. Oblíbená umělkyně totiž zazářila v modelu, který bral dech.

Na sobě měla dlouhou, černou, sametovou róbu s „véčkovým“ dekoltem, jenž byl lemován smetanovým límečkem. Šatům hrál prim především tedy jejich výstřih, co okamžitě přitáhl pohledy všech přítomných - hereččina ňadra v nich vypadala skutečně božsky a zcela popírala zákony přírody. Celý její look byl doladěn střevíci s růžovou mašlí, která tomu bezbarvému stylu dodala nádech hravosti a ženské jemnosti.

Video
Video se připravuje ...

Nejkrásnější modely Carrie Bradshaw Youtube.com/Womentalk/BPŽ

Parkerová, jež naposledy zazářila na plátnech kin v pokračování halloweenské komedie Hokus pokus 2, tak opět potvrdila svou schopnost vytvářet módní kombinace, které její příznivce oslní i inspirují. Není pochyb, že (i díky svému nezaměnitelnému vkusu) zraje jako dobré víno. Tím spíše, když svůj sofistikovaný outfit doplní širokým úsměvem, jímž je tato dáma pověstná. Ostatně posuďte v naší galerii sami, jak jí to slušelo!

Fotogalerie
39 fotografií