Herečka Sarah Jessica Parkerová, která se proslavila rolí upovídané newyorské sloupkařky (s obrovskou smůlou na muže) Carrie Bradshawové, na svém instagramu prozradila, že adoptovala kotě ze seriálu A jak to bylo dál... Podle scénáře se kočička, respektive kocourek, hlavní hrdinky jmenoval Shoe – a jak sama Carrie vysvětlila, tohle jméno mělo dvojí význam. Jednak znamenalo slovo „bota“ a jednak se Shoe vyslovuje jako „šů“, tedy citoslovce „kšá“, když je potřeba kočku odhánět od drahých lodiček značky Blahnik.

„Pokud se vám zdá, že vypadá povědomě, je to proto, že je. Jeho jméno mimo kameru je ale Lotus,“ vysvětlila na sociální síti herečka v příspěvku, v němž se chlubila, že se pro ni mourovatá kočička stala skutečným domácím mazlíčkem i v reálném životě. „On a jeho sourozenci dostali botanická jména, když byli jako novorozenci zachráněni zvířecím útulkem v Connecticutu. Oficiálně byl adoptován rodinou Parker/Broderick v dubnu 2023.“

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: A jak to bylo dál... Reflex.cz

Kocourek se stal součástí mnohem větší kočičí smečky, kterou Parkerová a její manžel, taktéž známý herec Matthew Broderick (61), už doma mají – Rémyho a Smile ovšem slavní manželé adoptovali už v květnu 2022. Lotusovi ale nedělalo problém se začlenit do větší party a zvyknout si na nový domov a na všech fotkách, které herečka zveřejnila, je vidět, že se rychle rozkoukal. Ať už seděl u stolu na židli, ležel na stole u vázy, či se nechal mazlit, není pochyb, že v životě i po poněkud smutném startu nakonec vyhrál ten největší jackpot.

Fotogalerie
52 fotografií