Evě prý rok s jejím Killianem přišel jako intenzivní měsíc. „Opravdu to tak strašně rychle uteklo, že to není možný. Napřed jsem se teda rozkoukávala, první tři měsíce, ale pak už to bylo čím dál lepší,“ směje se moderátorka s tím, že malý se vůbec nestydí. „Když jsme mezi lidmi, tak je to s ním lepší, než když je doma sám, protože mám pocit, že se doma nudí. Vyžaduje stoprocentní pozornost, takže jsem prostě stoprocentně jenom s ním, a když jsme mezi lidmi, tak je co pozorovat, může s kdekým komunikovat, někdo se na něj směje a on to oplácí,“ říká Perkausová o synovi.

Nejoblíbenějším Killianovým slovem je prý v současnosti „táta“. „Táta už ‚jede‘ dva měsíce, ale máma jen, když se něco děje, takže když se rozpláče nebo má hlad. Ale jinak prostě táta,“ prozradila dál Eva, která se poprvé rozhodla synka ukázat veřejnosti. „Jsem ráda, že už se můžu podělit s diváky, protože mi mnoho fanoušků psalo na sociální sítě, že by ho vidět chtěli a kdy to bude. Tak tady je,“ pochlubila se kamerám magazínu Showtime.

A po kom syn je? „Já si myslím, že je půl napůl, protože Ivan má taky světlý oči a taky poměrně plný rty. Ale každý měsíc je jiný. Prostě vždycky někdo přijde a řekne: ‚To je celý táta!‘ a další měsíc: ‚Ne, to je celá máma!‘ Děti se podle mne různě vybarvují věkem a časem, ale on je tak půl napůl,“ přemýšlí moderátorka, která už čeká další přírůstek do rodiny.

A prvního syna na to musí teprve připravit. „Snažili jsme se, ale moc to nejde. Nehledě na to, že on po mně pořád skáče, pořád dupe. Vlastně mám pocit, že mladší bráška, který ještě není na světě, bude celej pomačkanej a podupanej. Killianek to prostě ještě nevnímá. Ale to k tomu asi patří. To bude v lednu koukat! Jeden jak druhej!“ dodává půvabná Eva.

Video
Video se připravuje ...

Malý Killian slaví první rok a fanoušci Evy Hecko Perkausové si přijdou na své! CNN Prima News

Fotogalerie
43 fotografií