Michal David je z nové desky, která je ve stylu funky, nadšený, ale rozhodně nestál o to, aby se pozornost strhla na agresivního moderátora Romana Ondráčka, jehož musela vyvést ochranka.

„Co k tomu mám říct? Je mi ho líto! Myslím, že se chce zviditelnit, když už je ho z Pokondra jenom půlka, že to blbě nese. Tak člověk se tomu může akorát usmát. S Marcelou se tím vlastně ještě teď ráno bavíme. Já mám radost z desky… a tu mi nikdo zkazit nedokáže. Kdyby se ale dotkl mé ženy, tak to bych se asi vážně naštval… a nevím, jak by to dopadlo. Asi bych mu dal pěstí. Samozřejmě bych svou ženu bránil, tohle si k ní nikdo nemůže dovolit,“ řekl Blesku hitmaker.

Video
Video se připravuje ...

Michal David pokřtil CD: Pochlubil se vnukem, který dost vyrostl! Markéta Reinischová

Naštěstí se vše seběhlo tak rychle, že mu to zábavu na večírku nepřerušilo na dlouho. S kamarády a hosty se pak ještě dlouho bavil. Křest si nenechal ujít ani jeho milovaný vnuk Sebastian.

„Už mě přerostl a roste dál. Je to moc šikovný kluk, který nám všem dělá radost. Hudební nadání po mně má, hraje na kytaru. Chodí ke skvělému učiteli a baví ho to. Až přijde čas, tak ho povolám do svého týmu a třeba v další O2 areně to spolu rozjedeme,“ pochlubil se Blesku zpěvák. Matkou Sebastiana je Davidova dcera Klára, ale více se o něj starají děda s babičkou.

Fotogalerie
84 fotografií