„Tlačilo ho na hrudi, tak si šel odpočinout a už to nedal. Je mi moc líto rodiny, měl strašně rád americké káry. Škoda ho,“ uvedl pro Expres.cz Pavel Vohnout (60) alias Kyklop ze skupiny Maxíci, který o úmrtí kolegy z branže a kamaráda informoval na sociální síti. Z jeho slov tak vyplývá, že by se mohlo jednat o infarkt.

„Honzík byl naprosto skvělý člověk vždy pozitivně naladěný. Měl rád život a vždy s ním byla úžasná sranda. Navíc jsem si ho vážil za jeho pracovitost a smysl k perfekcionalismu. Byl všestranný a nejenže uměl bavit lidi, ale na co sáhl, jak kdyby rozkvetlo,“ zavzpomínal dále Kyklop na Kodada. 

„Další kamarád a dobrý chlap. Honzíku, měl jsem tě rád, něco jsme spolu zažili,“ dodal i na facebooku, kde dále sdílel parte umělce z kapely Rapmasters. Ta byla populární především v 90. letech. Jejich hit s názvem Slizkej had tehdy zněl snad na všech diskotékách.

„Po životě naplněném neúnavnou prací, láskou a obětavostí odešel od svých nejdražších náš milovaný syn, tatínek, bratr, partner, strýc a kamarád,“ stojí na parte Jana Kristiana Kodada, který zemřel v pondělí 13. listopadu ve věku 51 let. 

Zůstaly tu po něm partnerka Markéta a dcera Yvona. Poslední rozloučení se zesnulým umělcem se odehraje v úterý 21. listopadu, a to v obřadní síni táborského krematoria.

 

Video
Video se připravuje ...

Bolek Polívka: Už jsem tužší člověk, stáří střídá chátrání! David Turek

 

 

 

Fotogalerie
7 fotografií