Zlatým hřebem středečního meet & greet s účastníky Love Islandu byla nepochybně moderátorka Zorka Hejdová (33). Ta na party dorazila v odvážných blyštivých šatech se sexy dekoltem, ve kterých ji rozhodně nikdo nepřehlédl. 

Na místě nechyběl ani její manžel Míra Hejda (40), který bude od 13. listopadu moderovat nový Big Brother. Ze svůdné manželky nemohl spustit oči. Pár sice letos oslavil už desáté výročí svatby, pořád to mezi nimi ale jiskří jako mezi čerstvě zamilovanými hrdličkami. 

Hrdličky, kam se podíváš

Zamilovanými hrdličkami se to ostatně v Duplexu jenom hemžilo... Nechyběli vítězové Mária Glatzová (27) a Christoper Jirout (21), stříbrní Venis Dao (27) a Adam Sedro (30), bronzoví Ráchel Karnížová (22) a Claude Lhotecký (22) ani bramboroví Honza Mrkous (26) a Paulína Bošková (27). 

Za kamarády z vily a fanoušky soutěže nicméně neváhali dorazit ani ti, kteří ve vile lásku nenašli. Stavil se miláček publika Laco „Lu“ Jambor (25), jeho sok v lásce Oliver Průcha (21), bombshellové Matěj Otepka (25) a Lukáš Hotovčin (28), šašek vily Bruno Silva (28), „Stifflerova máma“ Natálie Smutná (22), Chrisova pokušitelka Darinka „Dárlinga“ Gregocká (27) nebo zrazená bankéřka Petra Beníšková (25).

Diana přišla bez Majka

Trochu trapné bylo setkání Diany Míkové (25) a Michala „Majka“ Bavlšíka (27) – ve vile se totiž Dia nejprve tvářila, že jí ho do cesty přihrál snad sám osud. Jakmile ale dorazil její ex Majlo, nechala Majka Majkem a ve vteřině otočila. Majk se ovšem netají tím, že mu teď píše spousta fanynek, a útěchu našel i u Chrisem odmítnuté Darinky Gregocké – i když jen kamarádskou. 

Překvapivé jiskření

Velký obrat mezi děním ve vile a skutečným světem zažil i osobní trenér Martin Toman (27), jenž se na Kanárech pokoušel sbalit Adrianu Brabencovou (21), kterou už znal z dřívějška kvůli práci ve stejné posilovně. Ve vile příliš nepochodil, venku to ale vypadá, že je o něj velký zájem. Také on si navíc velmi sedl s dobrosrdečnou a klidnou Darinkou.

Jiskra ovšem přeskočila i s inteligentní podcasterkou Mariam Camaro (21). Ve vile se tihle dva sice nepotkali, teď to ale vypadá, že kdyby ano, mohlo být možná všechno jinak... V Duplexu si živě povídali, seděli nalepení na sebe a nebránili se ani letmým dotekům. A nutno říct, že jim to spolu moc slušelo.

Video
Video se připravuje ...

Drama v Love Islandu: Paulína přiznala, že myslí na dva kluky. TV Nova

Fotogalerie
72 fotografií