Gábina Gášpárová se blýskla v loňské řadě Love Islandu, kde se dala dohormady s Pítrem Havránkem (26). Pár sice nevyhrál, našli ale jeden druhého a oběma se podařilo vybudovat si po soutěži jméno. A to dokonce tak dobře, že Gábinu letos produkce přizvala jako moderátorku.

Na Kanáry za Love Islandem

Ne snad, že by měla nahradit neodmyslitelnou Zorku Hejdovou (33)... Dostala ale pod svá křídla Beach Hut, kde natáčela rozhovory s různými účastníky soutěže. Kvůli tomu byla i s Pítrem až do nedávna pryč z Česka na prosluněných Kanárských ostrovech. Tam také rovnou nafotila nové fotky pro značku Victoria's Secret. 

Nutno podotknout, že výsledek focení se Gábině a jejímu týmu opravdu povedl. Její vydřená postava a plná silikonová ňadra v pěkném prádle si přitáhla pozornost skoro celého českého internetu. Jistě tomu neuškodil ani lehký déšť, který odhalenou modelku na několika záběrech něžně zkropil... 

Zákulisí? Pekelný liják!

Jenže třebaže to na fotkách a videích vypadalo jako pár roztomilých kapiček, realita byla dost odlišná. Právě to teď Gábina sama odhalila ve svých instastories, když ukázala záběry ze zákulisí focení.

Společně se dvěma dalšími mladšími ženami sedí všechny kompletně zmoklé v autě, za jehož okny panuje liják jako z konce světa. Na kost promočená Gábina se ani nestihla převléct a stále v autě sedí jenom v prádle. „Na záběry déšť super, ale jelikož nám zmokly úplně všechny věci, takto jsme odjížděly z natáčení na hotel,“ svěřila se. 

„Takhle to vypadá, když jedete natáčet někam, kde prší tři dny v roce. Dneska je ten den,“ vypíchla ještě dost nešťastnou shodu náhod. „Venku je totální hell (anglicky peklo, pozn. red.), dokumentovala Gábina z bezpečí auta. Na tomhle dešti bychom opravdu být nechtěli!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Gašpárová a Petr Havránek: Půjdou znovu do Love Islandu! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
121 fotografií