Nějaké zvěsti se už objevily i na sociálních sítích, ale jelikož tam je Vojnar známý jako vtipálek a provokatér, možná to už ne každý vzal vážně. Ovšem někdejší člen boy bandu T-boyz to nyní potvrdil. 

„Ano, je to tak, budu podruhé tátou,“ prozradil pro web eXtra.cz. „Čekáme miminko s Léňou, s kterou jsem byl před Lucií,“ netají se tím, že se vrátil k partnerce, kterou na čas opustil kvůli vztahu s Lucií Vondráčkovou. I to ale malinko nahrává všem teoriím, které vztahu se zpěvačkou nevěřily a tvrdily, že se jednalo jen o divadýlko pro média a snahu propagovat společný duet. 

Ať mezi nimi byla láska, nebo jen přátelství a kalkul, teď už jsou oba spokojeni jinde. Lucie randí s mladším MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (24) a Vojnar se těší na miminko s Lenkou. 

„Pohlaví zatím nevíme, ale miminko rozhodně bylo plánované. Partnerka je skoro ve čtvrtém měsíci, dítě by se mělo narodit asi v půlce dubna,“ prozradil Vojnar všechny podrobnosti a svěřil se i s tím, že by si přál spíše holčičku. Není divu, syna už totiž má. Sebastian (6), o kterého se Petr láskyplně stará, vzešel ze vztahu s bývalou přítelkyní Andreou.

Ovšem i za druhého chlapečka by byl samozřejmě rád. Je si navíc jistý, že další ratolesti už mít nebude. „Stoprocentně to bude poslední dítě, protože bych to pak už energeticky nedal. Už nebudu nejmladší, člověk taky neví, jak na tom bude finančně, až mu bude šedesát. Takže pinďa, co se narodí, bude můj poslední příspěvek světu,“ dodal pro eXtra.cz Vojnar.

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora! 

Fotogalerie
80 fotografií