Pusáč byl velmi oblíbený a jeho konec v seriálu diváky opravdu zasáhl. Přání fanoušků byla nakonec vyslyšena a Milan se konečně vrací! Už ne jako doktor, teď je z něj vážený profesor. Jak přesně zamává s dějem, se teprve ukáže. Se svými původními kolegy se ale už nesetká. „I když se tu parta úplně změnila, jsem moc rád, že jsem se vrátil na místo činu,“ přiznal herec.

Sám herec také vypadá o dost jinak než před lety. Trápily ho totiž vleklé zdravotní problémy a zanechaly na něm stopy. „Jsem po náročné operaci a intenzivně rehabilituji, dostávám se zpátky na nohy. Už se chci pomalu k herectví vracet a mám radost, že první příležitostí je právě Ordinace v růžové zahradě,“ uvedl herec.

Dostal i sestřičku Elišku

Šarmu Pusáče podlehly nejen divačky. Jeho životní láskou měla být Olga (Vendula Křížová, 51). O zálety ale nebyla nouze a Pusáč několikrát pochyboval, zda má po boku opravdu lásku svého života. Románek měl například se zdravotní sestřičkou Eliškou (Miluše Bittnerová, 45), oženil se ale nakonec s doktorkou Barnovou (Barbora Munzarová, 51).

Video
Video se připravuje ...

Historický zvrat v Ordinaci: Čestmír Mázl vyhodil manželku Alenu TV Nova

Fotogalerie
34 fotografií