24. října 2009 si řekli své „ano“ herečka Monika Hilmerová a tanečník Jaroslav Bekr... a jak se zdá, stále to mezi nimi jiskří jako první den. Jejich krásné 14. výročí pak plavovláska, co aktuálně září třeba v seriálu Dunaj, k vašim službám, což je slovenská verze Zlaté labutě, připomněla na sociální síti. „Nebyla jsem z dívek, co básní o svatbě, spíše právě naopak, a o to víc si užívám tu naši svatbu a naše manželství. Děkuji za to z celé duše a je mi šťastně,“ libovala si na sociální síti.

Rovněž všem popřála, aby každý měl „po boku svou lásku, aby i všední den byl neobyčejný a plný lásky, bezpečí, důvěry, podpory. A kdo nemá tento vzácný dar, tomu přeji, ať má lásky alespoň jiné, ze kterých se mohou těšit.“

„Uf, trochu jsem patetická, ale dnes si to chci dovolit. Jarko, vzala bych si tě i dnes,“ vzkázala svému muži skrze instagram, kam rovněž sdílela selfie se svým mužem v objetí. A skutečně, plní lásky, bezpečí, důvěry a podpory skutečně vypadali.

Video
Video se připravuje ...

Monika Hilmerová v seriálu Odznak Vysočina TV Nova

„Mnooo, já jsem už vůbec nebásnil o svatbě, ale tak to asi kluci mají. Ale u tebe jsem to tak začal cítit a jsem strašně šťastný, že se mi během těch 14 let každý den s tebou potvrzuje, že to byl správný pocit,“ reagoval na její něžné vyznání i Jaroslav.

Pod příspěvkem se to samozřejmě začalo hemžit obdivnými komentáři a byl oceněn i řadou „lajků“ - jak od hereččiných fanoušků, tak i od kolegyň z umělecké branže. Třeba od herečky Kristíny Svarinské (34) či zpěvačky Beáty Dubasové (60).

Fotogalerie
46 fotografií