Smutná událost se stala v neděli odpoledne na ostrově Jeju, kam Soo Ryun Parková (†29) přiletěla kvůli vystoupení. To měla mít v pondělí. Hvězda korejského dramatu Snowdrop, který se v některých státech vysílá na Disney+, však v neděli z dosud nezjištěných příčin spadla ze schodů. Mladá kráska okamžitě upadla do kómatu, a přestože k ní byli ihned přivoláni záchranáři, co ji převezli do nemocnice na pohotovost, pokusy o její oživení byly marné. 

Po pokusech o resuscitaci u ní byla diagnostikována mozková smrt. Proto se hereččini rodiče rozhodli udělat dojemný čin. „V bezvědomí je jen její mozek, srdce jí stále bije. Musí existovat někdo, kdo ho urgentně potřebuje. Jako její matka a otec budeme moci žít s útěchou při myšlence, že její srdce někomu posloužilo a bije,“ uvedla podle deníku Soompi zdrcená matka talentované ženy, která měla před sebou jistě zářnou kariéru.

Video
Video se připravuje ...

Ze schodů spadla i Ivana Trumpová (†73): Takhle odváželi její tělo! Reuters

Jenže bohužel, ani darování orgánů se nakonec nepodařilo. Než se našel vhodný příjemce, odešla Par Soo na věčnost definitivně, a to v pondělí 12. června. Poslední rozloučení s ní se konalo přímo v nemocnici Suwon v Jangan-gu, pohřeb byl hned druhý den, v úterý dopoledne.

A je smutnou náhodou, že Soo Ryun nebyla jedinou herečkou seriálu ze středoškolského prostředí Snowdrop, co zemřela za záhadných okolností ve věku 29 let. Její kolegyně před kamerou Mi-soo Kimová zesnula v lednu 2022 a příčina její smrti nebyla dosud odhalena.

Fotogalerie
20 fotografií