Dlouhotrvající kašel je pro herečku a zpěvačku Míšu Tomešovou dost velkou komplikací. Koncert ke stému výročí společnosti Disney sice zvládla levou zadní, ale kromě toho ještě hraje v populárním primáckém seriálu ZOO, vystupuje v muzikálech Biograf láskaBalada pro banditu, Voda nad vodou, či v divadelní hře Ráno poté. A verdikt lékařů? Ten není zrovna dvakrát pozitivní. Nebo vlastně je, ale dělá z ní málem hypochondra, co si svou chorobu vymýšlí.

„Podle všech doktorů i dle rentgenu jsem úplně zdravá, že prej to mám z toho, jak furt zpívám. Aha, no,“ prozradila Tomešová prostřednictvím instastories. Kašel se přitom už přenesl i na její dva malé synky, Jonáše (5) a Kristiána (6), které má se svým manželem, taktéž hercem a muzikálovou hvězdou Romanem (35). S takovou diagnózou se smířit nechce. „Nikdo nikdy ze zpívání nemůže bejt nemocnej, pokud zpívá samozřejmě technicky správně. To je největší pindovina,“ zlobila se.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová: Ráda nakupuji v sekáči! Jen jedinou věc ne... Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Než však vyhledala odbornou pomoc, zkusila při boji se svou chorobou i alternativní způsoby svého léčení - například tinkturu z vlastní placenty. Ani ta ale nezabrala. „Tak já nevím, už mám pocit, že nikdy v životě nebudu nekašlat. Už mě to nebaví, jak jsem nemocná takhle dlouho,“ stýskala si okatá Míša. Snad jí pomůže alespoň čínská medicína, v jejíž zázračné účinky teď doufá. Ostatně je pravdou, že jí v minulosti pomohla i od atopického ekzému...

Fotogalerie
51 fotografií