„Tento měsíc patří zatím k těm s největšími životními výzvami. Malinko mi zamotal plány nějakej bacil, ale je důležitý si před touhle jízdou odpočinout,“ uvedla před týdnem na sociální síti Michaela Tomešová, která je známá jak z televizních obrazovek, tak i z prken, která znamenají svět. Kromě toho, že hraje v populárním primáckém seriálu ZOO, vystupuje také v muzikálech Biograf láska, Balada pro banditu, Voda nad vodou, či v divadelní hře Ráno poté. Kromě toho ji čeká i vystoupení na koncertu pořádanému ke stému výročí společnosti Disney.

Jenže právě ten bacil jí to, jak se zdá, notně komplikuje. „Jak je možný, že člověk může takhle strašně kašlat tři tejdny v kuse? Strašně mě to unavuje,“ stýskala si okatá Míša na sociální síti, kam sdílela záběry z čekárny u lékaře. K němu si vyrazila řádně „nabalená“ - kromě barevného, proužkovaného svetru a kostkované bundy si na vyšetření počkala i v pleteném kulichu. Než však vyhledala odbornou pomoc, spoléhala se při boji se svou chorobou na alternativní způsoby svého léčení.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Míša Tomešová: Konec v Národním divadle po 6,5 letech! Markéta Reinischová

„Zkoušela jsem vše - od tinktury z vlastní placenty přes bylinky po chemii. Nic,“ posteskla si. Právě ona léčba placentovou tinkturou, což může být pro někoho kontroverzní... Tinktura se totiž vyrábí tak, že se plodové lůžko, kde miminko rostlo, krátce po porodu na dlouhých 6 týdnů naloží do mnohaprocentního alkoholu. Tam se pak louhuje - čímž by se měly uvolňovat léčivé látky. Poté se může použít jako základ pro výrobu homeopatik, při velkých hormonálních výkyvech, k podpoře laktace, snížení úzkosti a podobně. Podle některých odborníků je to však spíše placebo...

Fotogalerie
49 fotografií