Na začátku září prodělala Alice Bendová covid a od té doby si nese velmi nepříjemné následky. „Jsem jako ve snu, jako v nějaké hře, není mi dobře psychicky. Mně!? Mám takový divný úzkostný pocit a vím, že to způsobil tenhle hajzl. A není to úplná sranda, věřím, že ten, kdo je psychicky slabší, může mít velký problém,“ přiznala tehdy. Chřipka jí prý podobné stavy nikdy nezpůsobila. „Tohle je něco opravdu jiného,“ posteskla si. 

Uběhla už řada týdnů a herečka na tom bohužel není o moc lépe... „Ještě to není úplně stoprocentní. Třeba jsem si vzala tenisky a chtěla jsem jít běhat, ale vůbec jsem to neuběhla. Pořád ještě bojuju s dechem. Věřím, že se to srovná, ale ten covid je hajzl, i když každý to máme jinak,“ popsala nyní v rozhovoru pro web Super.cz. 

Nakonec proto sáhla po ne úplně obvyklém řešení. „Mě ten covid smahnul i psychicky, a to tedy slušně, což jsem nečekala. My máme rodinného léčitele, pana Doubravu, a začala jsem chodit k němu. Myslela jsem, že tohle mě nikdy v životě nepotká, a on mi fakt pomohl. Doubrava mi chytnul hlavu, držel mi ji asi třicet minut. Měla jsem u toho pocit, že mi tam udělal úplný vítr. A strašně mi to pomohlo,“ svěřila se. 

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová se málem udusila piškoty v souboji s krysou. FTV Prima

Fotogalerie
58 fotografií