Herečka je velkou milovnicí pejsků a všechny mazlíky, které mají doma, si vzala z útulků. A právě fenka Bigi byla úplně první, která s nimi v rodině začala žít. Bohužel se s ní před několika dny museli rozloučit.

„Bolelo jí bříško a vůbec nemohla ležet, jen seděla. Jeli jsme s ní na pohotovost, kde jí na ledvině našli nádor o velikosti 5x5 centimetrů. Bohužel nám řekli, že to nejde vyoperovat a bude žít pár dní. Bylo to pro nás všechny strašné, ale nechtěli jsme ji už dál trápit, a tak jsme Biginku nechali uspat,“ řekla Blesku s pláčem v hlase Alice Bendová.

Video
Video se připravuje ...

Dva roky zasnoubená Alice Bendová (49): Pravda o její svatbě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Jsme z toho všichni špatný, pořád bulíme, ale bylo to nejlepší rozhodnutí. Kdyby nám řekli, že jí léčbou prodloužíme život o měsíce, šli bychom do toho, ale pár dní ji nechat v bolestech jsme opravdu nechtěli,“ dodala herečka, která má doma další čtyři pejsky ve vyšším věku - Olinu (10), Mikyho (11), Fida (9) a nejstaršího Jeníčka (13), kterého už taky neposlouchá zdraví.

„Nechali jsme Biginku zpopelnit a urničku máme doma. Určitě si teď dalšího pejska brát nebudeme, není nálada,“ říká Alice.

Fotogalerie
51 fotografií