Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. A díky té své je nyní Tatiana Vilhelmová, po svatbě s hercem a zpěvákem Vojtěchem Dykem (38) Dyková, zcela nepřehlédnutelná. Dáma, která se nyní objeví na plátnech kin v roli matky Josefa a Ctirada Mašínových, totiž velice výrazně změnila vizáž. Večer, který měl patřit premiéře nejnovějšího filmu Bratři, tak pro sebe herečka, pyšnící se Českým lvem za svůj výkon ve snímku Štěstí, tak trochu „ukradla“.

Na projekci svého nejnovějšího kusu, která se konala v pražském kině Atlas, překvapila herečka svým novým vzhledem - respektive novým, výrazně rusým přelivem. Do společnosti vyrazila s úsměvem na tváři a její odvážná proměna neunikla pozornosti širokého okolí, mimo jiné i proto, že díky svým vlasům září jako zapálená pochodeň. A je pravdou, že jí tato vizáž nesmírně sluší a dodává jí mladistvý vzhled. A ten si po boku o sedm let mladšího manžela jistě udržovat chce. 

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Dyková byla letos na Lvech ještě blondýnkou! Markéta Reinischová

Tatiana pak perfektně svůj look přizpůsobila novým kadeřím - každá zrzka vám potvrdí, že nejlepší kombinací s jejich vlasy je zelená barva. A právě takový rolák herečka zvolila. Výrazně rudou rtěnku zase sladila s červenou kabelkou. Dyková, kterou si tuzemští diváci zamilovali třeba v seriálu Případy mimořádné Marty, kde se pyšní dost podobným odstínem, tak opět dokázala, že umění není omezeno pouze na filmové plátno, ale může se projevit i ve změně vzhledu.

Fotogalerie
88 fotografií