Život plný smíchu, zábavy, radosti a hlavně po boku svého milovaného synka Luky a přátel si užívá Tereza Kačerová po smrti partnera DJ Avicciho. Se synkem prožívá všelijaká dobrodružství, jezdí s ním do zábavních parků, prohánějí se na vodním skútru, jezdí na čtyřkolkách, surfují, lyžují. Před pár týdny se dokonce vydali na dlouhou cestu po horách v Peru, kde stanují a poznávají místní obyvatelstvo.

A najednou přinesla modelka šokující zprávu. „Představuji vám moje nové miminko, Matea,“ ozámila na sociální síti a přiložila sérii fotek s novorozeným chlapečkem. Na jedné fotografii s ním leží v posteli, na jiné ho nosí v nosítku, jindy jí zase podřimuje na hrudi. Její fanoušci a přátelé byli z takového oznámení v šoku.

Vždyť ani neměla těhotenské bříško. „Jak? Kdy? Nedávno jsi lezla na Machu Picchu,“ tázala se jí jedna z kamarádek. A Kačerová hned kápla božskou. „Haha, ne ne ne, to není moje dítě. Nenapadlo mě, že lidi to vezmou tak vážně. Omlouvám se za zmatení,“ vysvětlila modelka na sociální síti. Ukázalo se, že novorozené miminko je její nejlepší kamarádky a Tereza, coby jeho kmotra, se ho jen nemůže nabažit. Vždyť už je to téměř osm let, co byl její syn Luka také takto maličký.    

Fotogalerie
58 fotografií