„Před pěti lety na tento den jsi opustil tuto sféru,“ napsala na instagramu Kačerová, a uvedla tak své dlouhé vyprávění o zesnulé lásce.  A pro jistotu připsala i prosbu, aby jí nikdo v souvislosti s jejím postem nepsal žádné soukromé zprávy. Potřebovala se tak zřejmě vypsat, ale nechtěla žalem a diskuzemi s fanoušky trávit přespříliš času, protože... život jde zkrátka dál.

„Minulé léto po festivalu Tomorrowland, jsme se já a moje sestra nasmály, když někomu ukazovala video, na kterém jsem byla já a říkala jsem: ‚Každopááááádněěěě‘, zatímco jsem se vrátila na parket a tančila, i když mi po tváři proudil potok slz, protože někdo zrovna hrál tvou písničku,“ zavzpomínala Kačerová.

„Bylo to pro nás (pak) hrozně komické, ale ta osoba, které jsme to ukázali, podotkla, že je to 'vlastně docela smutné'. A ano, SAMOZŘEJMĚ je to smutné. Je to extrémně extrémně smutné, pravděpodobně nejsmutnější věc, co se mi kdy stala. A asi nikdy se mi nepodaří nezačít brečet, až zase někdo začne neomylně hrát jeden z tvých hitů,“ líčila své hořkosladké pocity modelka, co oznámila svůj vztah s DJem paradoxně až poté, co si v roce 2018 vzal život. Prožívala s ním poslední chvíle jeho života, a Tereza ho tak má očividně stále v srdci, i po letech.

„Ale buď se smějeme, nebo pláčeme, že? A já vím, že bys byl radši, že se směju nad tím, že mám všude po sobě soply, zatímco davy kolem mě zpívají: ‚Jednou opustíš tento svět, tak žij život, který si budeš pamatovat‘. Raději, než abych na tom byla jako tehdy, poté, co jsi umřel, neschopná se zaměřit na to, jak neuvěřitelně šťastná jsem byla, že jsem s tebou mohla strávit tolik času. Ten zbytek času. Nejlepší čas tvého života,“ přiznala modelka, že na tom jednu dobu nebyla vůbec psychicky dobře.

Teď už ale vzpomíná s klidem v duši a především si připomíná, jak byl Avicii neboli Tim Bergling neskutečně talentovaný a jak k němu přicházely melodie samy od sebe. Dále vzpomínala na to, jak strašně nepovedené míval Tim halloweenské kostýmy, i když Terezu tento svátek vždy bavil. Další střípek, co jí vytanul na mysli, se zase týkal toho, že Tim nosil převážně jedny oblíbené tenisky. „I přesto, žes měl v šatníku boty za víc peněz, než jsem já kdy vydělala.“

Kráska také uvedla, že s Aviciim vždy toužili být produktivní, ale když byli spolu, úplně to nevycházelo. „Buď jsme koukali na seriály a jedli, dokud jsme si neusnuli jeden druhému v náručí. Nebo jsme se jen bavili celou noc, dokud zase nevyšlo slunce. Samozřejmě jsme vůbec nevycházeli z domu. Byli jsme vůbec někdy na večeři? Jako na opravdovém rande?“ ptala se Kačerová, jako by mluvila se samotným zesnulým partnerem a připomínala mu, že dovolené se nepočítají.

Také vzpomínala, že byl Tim skvělým otcovským vzorem pro jejího syna Luku, a to i přesto, že vlastně vůbec neměl žádné zkušenosti s dětmi.

„Byl jsi jedním z nejlaskavějších, nejčistších a nejvíc milujících lidí, co jsem potkala. Byl jsi tak úžasný muž, opak toho, co se z tebe snažil udělat drsný svět,“ truchlí i nadále kráska, co jinak svůj instagram plní i veselými fotkami a také odhalenými snímky. Také naznačila, že věří v reinkarnaci, když přemítala, jestli už se Timova duše vrátila na zemi. Uvedla, že doufá, že takové případné miminko přišlo na svět skvělým rodičům, co se k němu chovají tak, jak on se choval k jejímu synkovi.

„Nebo jsi to ty, co mi pořád posíláš ta znamení, že bude vše v pořádku? Než se zase shledáme... S láskou, Tereza,“ dodala v dojemném dopise. Jistě tím dojala nejednoho z fanoušků. Sdíela také video, na němž je DJ zachycen. Shodou okolností právě u nás v Česku, konkrétně při krmení ptactva v Praze, nedaleko Karlova mostu. Modelka partnera zřejmě vzala i na výlet do své vlasti...

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

 

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Fotogalerie
51 fotografií