Na akci, která se konala na Letišti Václava Havla, dorazila usměvavá moderátorka TV Nova v dobře padnoucím červeném kostýmku a nasadila také kapitánskou čepici. „Je mi velkou ctí, že jsem měla možnost společnosti ČSA k tomuto významnému výročí popřát osobně a zároveň provést krásnou narozeninovou oslavou!“ napsala moderátorka na sociální sítě.

Má to v malíku

Nejen, že jí uniforma sluší, Lucie dokonce ovládá i gesta palubního personálu. To předvedla ve zveřejněném videu, kde se elegantně prochází uličkou mezi sedadly. „Nástup dokončen!“ připsala.

Podívala se také do kokpitu, kde pózovala jako zkušená pilotka. „Mám opět nezapomenutelný zážitek a na co dalšího vzpomínat,“ pochlubila se.

Stále krásná

To, že je Lucie dvojnásobnou maminkou syna Lucase a dcery Lindy, by tipoval jen málokdo. Svým půvabem stále konkuruje i mnohem mladším ženám. Kdyby se tak náhodou rozhodla pověsit moderátorskou kariéru na hřebík, aerolinie by se o ni jako o letušku jistě popraly... S Lucií by chtěl totiž létat každý!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Lucie Borhyová (45) překvapila: Detaily svatby! David Turek, Elmer Carvalho

BLESK Víte, že...

  • V rámci oslavy byla také zahájena výstava 100 let z historie české aviatiky. Tu najdete na letišti ve spojovací hale mezi Terminály1 a 2.

Fotogalerie
80 fotografií