Pavlína už několik let provozuje kosmetický salon, kde k omlazení používají neinvazivní techniku. I díky tomu, že sama procedury podstupuje, vypadá velmi mladě. 

„Nejsem zastáncem botoxů a estetických úprav, když to jde jinak a funguje to, tak proč do sebe něco zbytečně píchat. Navíc v poslední době jsou zralé modelky žádané. Samotnou mě překvapuje, že je o mě ještě zájem. a dokonce mi za to platí,“ svěřila se Blesku Němcová.

„Produkty pro zralé ženy už výrobci nechtějí prezentovat na dvacetiletých holčičkách, ale na opravdu zralých ženách. I když jsem si myslela, že už budu dávno v modelkovském důchodu, kariéra se mi opět nastartovala neskutečným způsobem,“ dodala se smíchem modelka, která spolupracuje s módním návrhářem Lukášem Macháčkem a letos na filmovém festivalu v Karlových Varech vynesla hned několik jeho modelů. 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Pavlína Němcová (51) přiznala: Pořád mě někdo chce a ještě za to platí! Markéta Reinischová

Speciální vodní šaty byly vydraženy za 100 tisíc korun a výtěžek jde na podporu Klubu cystické fibrózy. Udržitelná kolekce – čtyři dámské šaty a jeden pánský model jsou nyní vystaveny v Národním muzeu. 

„Nikdy by mě nenapadlo, že šaty z mé dílny budou vystaveny v muzeu, natož pak v národním. Ale díky tomu, že se nám s Mattoni podařilo vtisknout kolekci důležité hodnoty a příběh, si mé šaty mohou návštěvníci Národního muzea prohlédnout přímo v nádherné dvoraně. Je to pro mě obrovská pocta i proto, že díla současných návrhářů se ve sbírce Národního muzea obvykle neobjevují. A krásnou třešničkou na dortu je i to, že díky ústřednímu modelu celé kolekce Mattoni v aukci přispěla na dobrou věc,“ říká módní návrhář a autor kolekce Lukáš Macháček. 

Fotogalerie
46 fotografií