Pamatujete si ještě, jak se modelka Michaela Habáňová chlubila, že ji „missí nemoc“ nepostihla? S partnerem byla od patnácti let - a v době, kdy získala korunku královny krásy, do něj byla zamilovaná až po uši. Jenže kde ty loňské sněhy jsou. Nakonec se opakovala tolik obvyklá situace českého (ale jistě i zahraničního) šoubyznysu: kráska svou „životní“ lásku vyměnila, tak jako nejedna modelka před ní, za úspěšného sportovce. V jejím případě to byl o jedenadvacet let starší, ale hlavně tehdy ženatý hokejista, jemuž chodila hlídat děti.

A nyní má dítě ona s ním. Miminko, tak jako u mnoha jiných novopečených rodičů, dostalo spoustu přezdívek - Koblih, Koblížek, Dušan nebo Moris, jméno v jeho rodném listě je ale trochu jiné. Je to Emilie. „Tvé jméno jsme vybrali ještě před tím, než jsme věděli, že budeš holčička,“ vysvětlila své maličké dceři prostřednictvím instagramu Habáňová. A vzhledem k tomu, že než se holčička naučí číst, bude to chvíli trvat a tato informace zcela ve světě proměnlivých sociálních sítí zapadne, vysvětlila to spíše svým příznivcům.

Video
Video se připravuje ...

Naivní Michaela Habáňová: Missí nemoc mě nepostihla, tvrdila před lety Markéta Reinischová

„Tvoje prababička, nositelka tvého jména, tady bohužel už není. Já ji zase tak dlouho neznala, ale její empatie, radost ze života, skromnost a laskavost vyzařovala na první pohled,“ pokračovala modelka ve svém emotivním vyznání. „Snad budeš aspoň trošku jako ona. Bohužel jsme jí nestihli říct, že tě nosím pod srdcem, ale věřím, že jsi jí to řekla sama. Proto Emilie. Protože věřím, že ti dala její duši,“ zdůraznila Habáňová. A nikoho asi nepřekvapí, že se za svá slova dočkala celé řady "lajků" a dojatých reakcí...

Fotogalerie
56 fotografií