Dvojčata Olsenovy, co ve své době patřila mezi největší světové dětské a později teenagerské hvězdy, si úzkostlivě střeží své soukromí. Zajímavosti z jejich životů se dostávají na svět obvykle až s notným zpožděním. Po svatbě Ashley Olsenové, k níž došlo koncem minulého roku, se nyní v tisku objevila další překvapivá zpráva - Ashley se ve 37 letech stala poprvé maminkou!

Okatá kráska, jež se před kamerami objevovala společně se svou sestrou Mary-Kate (37) již od batolecích let v seriálu Plný dům, podle serveru TMZ.com potají porodila chlapečka. Ten nedostal nijak exotické jméno, jak bývá obvykle u celebrit zvykem - údajně je to Otto. 

Zdroje blízké páru uvedly, že Ashley, která se po odchodu ze zářivého světa showbyznysu věnuje módnímu průmyslu a je návrhářkou, svého synka přivedla na svět dokonce již před pár měsíci v New Yorku. Podle všeho se tedy vdávala v době, kdy už byla v jiném stavu.

Video
Video se připravuje ...

První rozhovor Mary-Kate a Ashley Olsenových! youtube.com

Ashley si však dávala zatracený pozor, aby ji žádný paparazzi nezachytil s těhotenským bříškem. Novináři ji povětšinou zastihli ve velmi volném oblečení (které však u ní nikoho nepřekvapovalo, jelikož jako bývalá anorektička vždy nosila modely, které zcela zakrývaly její křivky), anebo s velkou taškou, kterou nosila před tělem. Až nyní je jasné, že pod ní ve skutečnosti ukrývala rostoucí nový život...

Fotogalerie
35 fotografií