Porozchodové songy nejsou v hudební branži žádnou novinkou, už mnohokrát se koneckonců hudebníkům osvědčily jako poměrně dobrá terapie... Stejný způsob vyrovnání se s minulostí teď zvolila i Lucie Vondráčková.

Leštila jsem ti schody do výšky

Ve spolupráci s Martinem Kavuličem vytvořila novou píseň Rekordérka, v níž se vyzpívala ze vztahu s hokejistou Tomášem Plekancem. „Byla jsem ženská na medaili, rekordérka odpouštění hříchů tvých, svého štěstí jen náhradník. Leštila jsem ti schody do výšky a věrně stála ve tvém stínu. Můj svět mi kdesi unikal, ztrácela jsem se a svět plynul. Začínám znova žít a nemusíš se o mě bát,“ zní text písně, kterou doplňuje i stylový videoklip. V něm má Lucka na sobě šaty ve stylu hospodyněk z padesátých let, v nichž poslušně peče i utírá prach. 

Ztracené roky 

Svého bývalého zrovna nešetří... „Nebyl to příběh zrovna super, alespoň pro mě vůbec ne. Stejně teď nevyčítám si ty marné roky ztracené. Náhradní život žila jsem, jak mnohé ženy, které časem zapadly. Žila jsem s tebou léta, dny, ten život náhradní, a mé sny se do práce propadly,“ pokračuje song. Plekance v něm sice nikde přímo nejmenuje, soudě podle odezvy, kterou vyvolal, má ale většina fanoušků naprosto jasno. 

Nová láska

Vztah s předním českým hokejistou se zpěvačce rozpadl v roce 2018 a o rok později se manželé definitivně rozvedli. Zatímco on se posléze oženil s tenistkou Lucií Šafářovou (36), ona našla štěstí u mladého MMA zápasníka Zdeňka Polívky (25). 

„Bydlíme spolu všichni v jednom domě a je nás teď hodně, já, děti, Zdeněk, pes, dvě kočky, čtyři ptáci, jsme prostě taková velká rodina,“ svěřila se Blesku. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková o začátku školního roku Videoredakce ženských titulů

Fotogalerie
48 fotografií