Moderátorka Adela Vincenzová s Peterem Modrovským dokonce otěhotněla, ale záhy nato potratila. Pár se později rozešel. Adela partnera opustila. „Bral jsem to jako součást života, tak to prostě dopadlo. Samozřejmě, člověka to trápí nějaké období, ale zároveň si říká, že všechno je asi tak, jak má být. S Adelkou máme velmi dobrý vztah, i si napíšeme, stejně i s Viktorem. Vždyť i po dobu Let’s Dance jsme se potkávali pravidelně, takže musím říct, že mám radost, že je to opravdu bezkonfliktní a milé, bez nějaké pachuti,“ řekl pro Cas.sk k rozchodu s odstupem času tanečník.

Adela si celkem rychle po rozchodu našla o 10 let mladšího partnera, moderátora Viktora Vinczea, za kterého se i provdala. Loni koncem roku společně adoptovali dítě.  

Ale Modrovský se za posledních sedm let příliš neposunul v osobním životě. Žádný vztah se ani nerýsuje. „Nikdo. Vždyť nemám čas na nic. Měl bych si rozšířit obzory. Žiju dost perný život, který je zřejmě příznačný dané době. Ale jsem šťastný. Nic mi nechybí,“ svěřil se Modrovský, který slaví úspěchy se svou taneční školou.

Jeho vztah s Banášovou ho ale velmi obohatil. Nejvíce ve smyslu vlastní zodpovědnosti, a za to je jí dodnes vděčný. „Zvedla mě z cesty volnomyšlenkářství k vyšší disciplíně. Díky ní jsem víc zodpovědný. Začal jsem platit sociálku a zdrávko. Teď jsem zodpovědný i za jiné. Dělám různé projekty, i zahraniční a všechno velmi dobře funguje. To je skutečně velká zodpovědnost mít sto padesát dětí někde na pobytu. Myslím, že jsem velice zodpovědný,“ chválil se Modrovský.

S cizími dětmi je díky taneční škole a různým kurzům denně v kontaktu, ale vlastní zatím nemá. „Přál bych si dítě. Ale zase všechno by mělo být nějak přirozené, ne naprogramované. Vlastní děti bych určitě chtěl. A možná postačí jedno, protože dnešní doba není jednoduchá,“ přiznal Peter s tím, že není kam spěchat a rád si na ten pravý okamžik s tou pravou počká i několik let.

 

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií