Slavnou krásku a její osudové muže svedla dohromady slovenská obdoba soutěže StarDance s názvem Let's Dance. Zatímco Adela usedla do křesla porotce, Viktor celý pořad moderoval, Bezdeda v zákulisí natáčel rozhovory pro Nový Čas a Modrovský se zhostil role choreografa. Pro Vinczeovou tak šlo o skutečně mimořádnou zkušenost! 

Se svými bývalými ale naštěstí vychází moc dobře, a tak o žádný trapas nešlo. A přátelská atmosféra panovala dokonce i mezi jejími ex a jejím manželem. 

„Moje lásky,“ rozněžnila se na svém instagramu trochu_inak_s_adelou a zveřejnila fotografii, na které se celá skupinka zubí jako z reklamy na zubní pastu. Vinczeová přiznala, že si s manželem v autě zpívají písničky Tomáše Bezbedy, který kdysi skončil na třetím místě v první řadě soutěže Slovensko hľadá Superstar.

Pozitivní vztah má i s Peterem Modrovským, se kterým si o den dříve na párty střihla zvedačku jako z Hříšného tance. „Ale podstatné je, že i díky vztahům s nimi jsem ta, která se zalíbila mému manželovi. Takže – děkuji, páni, za všechno a vždy vám budeme s Vikim držet palce,“ poděkovala mužům, kteří ovlivnili její život.

Kromě toho ale ocenila i přínos všech tří fešáků samotné soutěži. „Bez Péti by nebyly tance, jaké byly, bez Dedy by nebyly rozhovory v zákulisí. Bez Vikiho by nebylo top moderování. Bez nich by nebyla tato rodinná fotka,“ chválila mužskou trojici. VInczeová, za svobodna Banášová, se ještě svěřila, že jí tito muži do života přinesli více hudby a více tance. Tady porozchodové nenávisti pšenka nepokvete! 

VIDEO: Adela o moderování Českého lva: Co řekla?

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
77 fotografií