Herec Roman Vojtek působí většinu času jako spořádaný otec a manžel, i když je tedy pravda, že si plození potomků rozdělil mezi dvě manželky. Teď, po příchodu padesátky, ale asi přišla druhá míza. Nebo zkrátka byla jen dobrá nálada, podpořená alkoholem? Jak jinak si vysvětlit, že se Roman na instagramu utrhl ze řetěžu a zveřejnil tam skutečně pikantní fotku, kde je nahý?!

Vojtek ještě se dvěma kamarády, jejichž totožnost ale neprozradil, vypluli na Slapy a zřejmě se dobře bavili. Dokonce tak, že je napadlo udělat si fotku, na níž všichni tři stojí nazí, ovšem tedy zády k objektivu. Ukázali tak především svá mužská pozadí.

„BUDE P*DEL ?“ napsal ke snímku herec z Vyprávěj, Ulice či Volhy a trochu tak parodoval známou hlášku komického tria 3v1, které tvoří Martina Pártlová(44), Veronika Arichteva(37) a Nikol Letigeb (36, za svobodna Štíbrová). A nezastavil se u toho, ale celé to pojal jako vzkaz právě pro tyto tři známé dámy. Ba co víc, dokonce je i označil, a to přímo na místo na fotce, kde měl svůj vlastní zadek. Skoro jako by je tedy obrazně posílal právě tam, kde slunce nesvítí...

„Tak holky, u nás s klucima už pr*el je 🤪🥂🛥️ Přidáte se ? A vy všichni ostatní můžete taky 🤣 Vaše fotky holky čekáme s klukama v directu,“ vyzval vlastně holky a zároveň i veřejnost, aby jim posílala odhalené fotky. Jen jestli je Roman na takovou nálož skutečně připraven...

Každopádně řadu fanynek svým odhalením velmi potěšil, mnohokrát se v komentářích objevovaly prosby, zda by nemohl ukázat i foto zepředu. „Ježiši! Vidím zadky, ale představuji si předky. Nádhera!“ smála se například jedna paní. Příspěvek ale zaujal zcela jistě i některé pány, především proto, že Vojtek přidal i hashtag coming out, což se obvykle používá ve spojitosti s odhalením homosexuální orientace. A tak netrvalo dlouho a na fotku mu zareagoval i profil s názvem Přiznání gayů. „A ještě mi tu chybí označení těch dvou kamaradů ze strany,“ ozvalo se. A Roman je hned »hájil«, že nemají instagram... Radši.

Video
Video se připravuje ...

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka Videohub

Fotogalerie
55 fotografií